Villmarksgenseren endelig ferdig til kunden

Hei, og god ettermiddag! Nå er middagen inntatt, og det er på tide med et nytt innlegg. Dagen i går (Søndag), endte litt kjipt. Jeg måtte en tur til legevakten, nok engang (begynner å bli vanlig for meg, hehe) for å få smertelindring der.. Jeg ble plutselig fri for smertestillende, noe som er totalt krise for min del, for jeg må helst ta det hver 4 time for å holde meg smertefri.. Da er det jo greit at man har legevakten når det blir veldig ille, men håper å unngå dette framover! I allefall gikk det seg til når jeg kom meg hjem og når smertene lettet 🙂 

Ja, så til overskriften! Jeg strikker, for det meste gensere. Og jeg har nå nylig strikket ferdig en villmarksgenser til en kunde som bestilte seg en genser hos meg, og jeg syns bare det er veldig gøy å kunne strikke til andre og glede de 🙂 Tenker etterhvert å publisere andre strikka gensere, både fremtidige prosjekt og tidligere prosjekt. Jeg publiserer også på instagram (elisabethskogstad), dersom du vil ta en titt! 

Her er bilder av villmarksgenseren, før montering og festing av løse tråder 

Ha en fin dag videre da

Avhengig av legemiddel i kategori A-preparat.

Hei, alle sammen! 

Jeg ønsker å dele min «reise» med dere, og opp og nedturer, hvis det er interesse og behov for det. Jeg har selv søkt rundt etter folk som kanskje hadde delt sine erfaringer på nett, men det var ikke særlig mye å finne. Nå ønsker jeg selv å dele med omverdenen, slik at andre som kanskje søker erfaringer fra andre, kan finne det. 

Jeg har vært syk (vil enda ikke gå inn på sykdom) og veldig plaget med ekstremt sterke smerter i ca 8 mnd nå. jeg startet på smertestillende A-preparat for 8 mnd siden, og har med tiden måtte øke dose for å oppnå samme smertelindrende effekt. Man utvikler god toleranse over tid, dessverre, noe som gjør at man ender opp med høy dose smertestillende. Med dette blir man avhengig enten man vil eller ikke, slik er det bare. Kroppen må etterhvert ha det for å fungere som normalt, og for at man skal ha det greit, det er fysisk avhengighet. Noen opplever psykisk avhengighet også, fordi det gir en rus som for noen er veldig deilig, og man vil ha mer av det hele tiden. Men man kommer uansett ikke unna den fysiske avhengigheten når man bruker det over lang tid. Og de fleste som bruker dette, opplever en slags «psykisk velvære». 

Jeg er nå ved veis ende på disse medisinene, det vil si at jeg nå skal trappe ned først og fremst, og etterhvert slutte med disse medisinene. Det skal mye mot og vilje til for å klare å slutte på det, og det er mange som ikke klarer å slutte helt. Men målet mitt er først å klare å komme meg ned i en lavere dose, og stabiliseres på den, for så å kutte ut enda mer. Den største avrusningen vil foregå på en rusklinikk, hvor jeg alltid kommer til å ha noen rundt meg, og som skal hjelpe meg med det. Det er visstnok beinhardt å gjøre dette selv hjemme, og det er derfor veldig godt at det finnes rusklinikker som vil hjelpe. 

Med denne «rusavhengigheten», blir også livet litt snudd på hodet helt plutselig. Man innser alvorligheten ved det, og man har svært tunge dager og perioder. Det kan være utrolig vanskelig å stå opp, og det er spesielt vanskelig hvis man er alene om det. Det å fortelle sine nære at du er blidd avhengig av et narkotisk middel er i seg selv også vanskelig. Ved rusavhengighet følger det ofte med psykiske plager, derfor var det viktig for meg å fortelle mine nære om dette, slik at de forstår meg. Det vil jeg oppfordre alle til å gjøre, som er i en tøff situasjon, fortell dine nærmeste om det, slik at de kan hjelpe deg og gi deg støtte når du trenger det. 

Hensikten med bloggen er å dele min opplevelse og erfaring med dere. Både før, under og etter avrusningen. Også for å nå ut til andre som kanskje er i samme situasjon, som trenger å vite at de ikke er alene. Jeg publiserer nå i god tid, slik at jeg kanskje når ut til flest mulig før selveste innleggelsen, og at jeg har med meg noen lesere gjennom den tiden. innleggelsen vil skje den 2. Januar 2020. Det blir også innlegg om andre ting, som f.eks hobby og vanlige dagligdagse ting.

Håper det er interesse for dette, og at jeg får med meg noen lesere på ’’reisen’’. Er nok mye mer som kunne blitt skrevet, men jeg tar det litt etterhvert 🙂

Flere innlegg kommer

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top